Keurig afgewerkt en goed onderhouden luxe eengezinswoning in het levendige hartje Schilderswijk. Ligging is in de buurt van winkels, postkantoor, bibliotheek, (basis)scholen, speeltuinen, parkjes en vele supermarkten. Tevens is de Haagse markt en het Centrum van Den Haag op loopafstand gelegen. Nabij het Zuiderpark, uitvalswegen en openbaar vervoer; Station Holland Spoor is op 5 minuten loopafstand.

Indeling
Ruime entree via portiek wordt met 1 appartement gedeeld.
Postkast met intercominstallatie naast voordeur met automatische deuropener. Luxe toilet, luxe badkamer met wastafelmeubel, aparte douche en bad. Individueel aardgas gestookte HR/WTW centrale warmwater-verwarming en ventilatiesysteem van Ferroli. Type hoogrendement met warmte terugwinning. Centraal antennesysteem met 2 uiteinden naar woonkamer en slaapkamer.
Momenteel 1 woonkamer 2 slaapkamers, maar er is nog ruimte voor een derde ruime 2 persoonsslaapkamer.
Woonkamer: 41 m2
Slaapkamer 1: 3.850*3.425
Slaapkamer 2: 3.850*2.225
Keuken: 3.380*2.680
Waskamer/berging: 2.285*1.370
De totale oppervlakte is ruim 115 m2 (dit is exclusief de eigen parkeerplek)

VVE
Lid van 2 VVE`s: 1) VVE Parkeerplaatsen en bergingen. Hiervan is het Meerjarenonderhoudsplan opgesteld. 2) VVE Appartementen en bedrijfsruimte. Hiervan is ook het Meerjarenonderhoudsplan opgesteld en er is een volle kas. Er is een uitgebreide gezamenlijke pakketpolis afgesloten, verzekerd voor uitgebreide gevarenverzekering, aansprakelijkheid, glas en rechtsbijstand.

Totale kosten voor beide VVE`s: ± 50 euro

Bijzonderheden

  • Beglazing is isolerend dubbelglas (HR++), tevens geluidswerend.
  • 2 Rookmelders, tevens rookmelders aanwezig in portiek.
  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Oppervlakte buitenberging: 6.1 m2
  • Nieuwbouw uit 2008
  • Eigen parkeerplek en grote buitenberging naast de parkeerplek.

Kortom, een prachtig huis en zeker een bezichtiging waard!

Meer informatie of bezichtiging is mogelijk op afspraak. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u ook bellen naar 06-24089438.

Zeker Makelaars