Waarom Zeker?

Zeker Makelaars is anders, anders dan de standaard makelaar. Veel makelaars kijken uit naar een langdurige samenwerking. Dit is echter anders geregeld bij Zeker Makelaars. Wij kijken uit naar een plezierige en leuke samenwerking, die meestal van korte duur is. Dit komt doordat uw huis minder lang te koop zal staan door het brede netwerk en bereik van Zeker Makelaars.

Ons team bestaat uit gecertificeerde makelaars, professionele taxateurs en hypotheekadviseurs.
Wij hechten er waarde aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit kunnen we realiseren door met zo min mogelijk kosten en zo veel mogelijk expertise uw opdracht uit te voeren.

Bij Zeker Makelaars kunt u kosteloos terecht voor een kennismakingsgesprek, waardebepaling van uw woning, het opmeten en fotograferen van uw woning en de plaatsing ervan op onze website.

Onze makelaars en taxateurs hebben een professioneel marketingconcept ontworpen, hierdoor zorgen we ervoor dat we met relatief weinig kosten onze bedrijfsvoering kunnen realiseren. Automatisch worden deze voordelen doorgezet naar u als consument.

Enerzijds zorgen wij ervoor dat verkoopwoningen snel worden verkocht, met een hoge biedprijs. Anderzijds zorgen wij ervoor dat woningzoekenden door professionele onderhandelingen snel en betaalbaar hun droomhuis vinden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons. Onze medewerkers zullen u graag te woord staan.